Minden ami vállalatirányítás

Egy vállalat irányításában többféle feladattal találkozunk. Ezek lehetnek napi rutint igénylőek, és lehetnek egyedi döntések. Más szempontból kapcsolódhatnak folyamathoz, vagy szervezethez, de lehetnek önállóak is. Lehetnek több területet érintőek, és lehetnek csak egy szervezeti egységhez kapcsolódóak. A vállalat irányítása több szinten valósul meg, a csoportok vezetőitől, a középvezetőkön át a felső vezetőkig mindenki részese a feladatnak.

A Thalassys munkatársai – gyakorlataikból és tanulmányaikból eredően – több területen képesek ezen feladatok támogatására. Legfőbb feladatunknak az egyes vállalkozások hatékonyságának növelését tartjuk. Tevékenységeinkkel képesek vagyunk rá, hogy az apróbb problémáktól kezdve, a teljes szervezetet átívelő stratégiai megoldásokban is támogatást biztosítsunk Ügyfeleinknek.

Gondolt már arra, hogy nem kell mindent egyedül megoldania? Miért ne venne igénybe szakértőket, akik számos cégnél megszerzett tapasztalataikat Önnek is át tudják adni? Ezzel az együttműködéssel rövidebb idő alatt – a hibákat elkerülve – oldódnak meg a feladatok, és válik hatékonyabbá a működés.

Néhány terület, ahol támogatást biztosítunk:

  • Stratégia (cég-, értékesítés-, logisztika-, stb.);
  • Szervezetfejlesztés;
  • Folyamatszabályzás;
  • Humán fejlesztések (tanácsadás, coaching, tréning, stb.);
  • Szoftverrendszerek: CRM, ERP, Speciális megoldások, Egyedi fejlesztés: (kiválasztás, bevezetés, támogatás, stb.);
  • IT.

A szerzőről

Szóljon hozzá

Az email címe nem jelenik meg az oldalon!