Személyi fejlesztések

Probléma

Cégméret

Megoldás

Coach segítségével gyorsabban fejlődünk

Mentorálás

Mentorálásról jellemzően akkor beszélünk, amikor munkatársunk új pozícióba kerül, vagy új feladatköröket kap és ezek kezdetben túl nagy kihívást jelentenek.
Ilyenkor mentorunk lépésről lépésre vezeti be az új feladataiba. Több, mint egy tréning, mert itt a gyakorlatban sajátíthatja el a szükséges tudást, technikákat. Ahogy halad előre, úgy csökken a mentorálás időtartama sűrűsége.
Ezt használjuk például ha valaki kereskedelmi vezetővé vagy cégvezetővé lép elő és korábban még nem csinálta ezt teljes körűen.
Az egyik leghatékonyabb képzési forma, mert az összes kérdést azonnal meg lehet vitatni és a mentor megoldásokat is mutat, figyelve a mentorált lehetőségeire.
A Mentor támogat a fejlődésben
A feszült légkör rombolja a teljesítményt

Mediáció

Előfordul, hogy a kollégák között olyan szintű problémák keletkeznek, amelyek már akadályozzák a munkavégzést és a környezetükre is negatív hatással van a feszültség.
Ha ezt sem egymás között, sem a vezető nem tudja orvosolni, akkor a mediáció lehet a megoldás.

Tapasztalt mediátoraink megtalálják a problémák gyökereit, és az érintettekkel tisztázva a konfliktus forrását, segítenek közös nevezőre hozni a hozzáállást. Így már csak egy lépés, hogy feloldódjon a feszültség és a munka ismét a rendes mederben follyon tovább.

Elérhetőség & kapcsolat

Telefon

+36 30 / 419 1284

Email

szabo@thalassys.hu