2019 év végén keresett meg a EuroMACC Kft. egyik tulajdonosa azzal az igénnyel, hogy az értékesítési tevékenység eredményességét kellene növelni.

Több beszélgetés után kialakult a megoldás folyamata.

Első lépés volt a cég kereskedelmi és az azzal kapcsolatban lévő területek részletes átvilágítása. Az eredményeket természetesen validáltattuk a vezetőkkel.

Miután az alapok lefektetésre kerültek, a kulcsemberekkel elvonultunk egy több napos stratégia alkotásra. A közös stratégia alkotás előnye, hogy a cég dolgozói maguk készítik a stratégiát (természetesen a Mi irányításunkkal és közreműködésünkkel), így az elfogadott anyag a saját szellemi termékük lesz, ami így alapból elfogadott.

Itt sajnos közbeszólt a Covid, így a projekt egy rövid időre megszakadt, de ez az időszak lehetőséget biztosított a EuroMACC-nek arra, hogy a stratégiában megfogalmazott kezdeti feladatokat elvégezzék.

2020 nyarán megbízást kaptunk a stratégiában megfogalmazottak megvalósítására kereskedelmi vezetőként.

A 2020-as évet a cég 700 MFt-os bevétellel zárta, ami alatta volt a tervezettnek, de sikerült az értékesítési csapatban a meghatározott változtatásokat végrehajtani. Ezek eredményeképpen a 2021-es év eredménye 1,170 MFt lett. Igen, ez 67%-os növekedés. A EuroMACC Kft. felkerült a milliárdos forgalmú cégek közé!