Shoptet partnerek lettünk!

2023 februárjában a Thalassys Kft. Közép-Európa piacvezető webáruház platformjának, a Shoptet-nek a regisztrált partnere lett. A cseh Shoptet a.s. anyacéget Magyarországon a Shoptet Kft. képviseli. Ezt a platformot már közel 33 000 webáruház használja Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában, együttes forgalmuk mintegy 7 milliárd Forint évente a 3,5 millió vásrálónak köszönhetően. A megoldás sikere a rendkívül felhasználóbarát és rugalmas kialakításának köszönhető.

A Shoptet esetében a szükséges funkciók szabadon összeválogathatók. A díjmentes komponenseken túlmenően így csak a tényleg szükséges funkciókért kell fizetni.  A beépített marketing eszközökkel célzottan szólíthatók meg a potenciális vásárlók, a visszatérő ügyfelek személyre szabott ajánlatokkal honorálhatók. A testreszabható sablonoknak köszönhetően a webáruház megjelenése elkápráztató.

Az egyszerű admin felületnek, az automatizációs lehetőségeknek és a beépített eszközöknek köszönhetően (mint például a számlázás vagy a raktárkezelési alkalmazás), az áruház üzemeltetése és fejlesztése is egyszerű.

A Shoptet Partner olyan szakértő, aki az online kereskedelem területén széleskörű tapasztalattal rendelkezik. A Thalassys Kft. ily módon segíti ügyfeleit új webáruházuk megvalósításában – a konfigurálástól az adatfeltöltésen át a grafikai design feladatok ellátásán keresztül a korszerű, API alapú integrációk megvalósításáig. Ha egy speciális marketingeszközre, vagy a fizetések, szállítások kezelésére, automatizálásra van szükség, a rendelkezésre álló Shoptet funkciókkal megvalósítjuk – vagy akár fejlesztünk egyedi megoldásokat is.

Kapcsolódó hírek

No Related Post