Szoftverkiválasztás

Az elmúlt évtizedekben a szoftverek nélkülözhetetlenné váltak az üzleti világban a hatékony működés és a versenyképesség fenntartása szempontjából. Ahhoz azonban, hogy egy vállalat valóban kihasználja ezeknek az előnyeit, nem csak azt kell megfontolni, hogy milyen szoftvereszközöket alkalmazzunk, hanem azokat jól is kell kiválasztani és bevezetni. A legmegfelelőbb szoftverek kiválasztása kulcsfontosságú lépés a vállalat szempontjából, olyan döntés, amely közvetlen hatással van a vállalat eredményességére és sikerére, hiszen segítségükkel jelentősen hatékonyabbá válik a feladatok elvégzése, az adatkezelés, a kommunikáció és nő a munkavállalók termelékenysége.

Sok vállalkozásnál tapasztalható, hogy egy rendszer bevezetése után elégedetlenek annak szolgáltatásaival, vagy minőségével; a használat eredményeképpen mégsem azt a rendszert választották volna. Ennek egyszerű az oka: a vezetőknek és a kollégáknak az a munkája, hogy a saját területükön a legjobb teljesítményt nyújtsák. Nem feladatuk viszont az, hogy szoftverrendszerek funkcióit, tudását és alkalmasságát mérjék fel azért, hogy kiválasszák azt. Nem ismerik a piacon elérhető megoldások összességét, nem tudják maradéktalanul megfogalmazni a több csoportot érintő komplex igényeket.

Az átgondolt szoftverkiválasztás során figyelembe kell venni a vállalat jelenlegi és jövőbeli üzleti igényeit és céljait. Az alkalmazott szoftvereknek képesnek kell lenniük az üzleti folyamatok támogatására, vezérlésére és azok hatékonyabbá tételére.

Érdemes tehát időt és erőfeszítést fektetni a legmegfelelőbb megoldások kiválasztásába, hogy a vállalat hosszú távú sikeréhez hozzájárulhassanak.

Ez az a pont, ahol a Thalassys Kft segíteni tud és akár 10 milliós nagyságrendeket tud megtakarítani Megbízói számára!

Napi szinten foglalkozunk szoftver kiválasztással, problémamegoldással, szervezetek-, folyamatok újraszervezésével, cégátvilágításokkal, ahhoz kapcsolódó tanácsadással.

Tapasztalatainkat a legszélesebb területről és a legváltozatosabb körülmények között szereztük. Ezen időszak alatt lehetőségünk nyílt megismerni számtalan alkalmazást, ERP rendszert, felismertük a hibákat és megtanultuk, hogyan lehet ezeket elkerülni. A felhalmozott tapasztalatok biztosítják Ügyfeleink számára, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást, elkerülve a sikertelen bevezetéseket, frusztrált felhasználókat és kidobott pénzt, időt.

Kapcsolódó hírek